Sidebar

21
Sri, Velj

Prošlog su tjedan "procurile" fotografije koje bi mogle predstavljati prototip novog smartphonea.

Mnogi ljudi smatraju kako su karijera ili vlastiti biznis nespojivi s odgojem djece i mogu imati negativan utjecaj na odrastanje djeteta.

Umjesto da stalnu negativu koja je prisutna oko nas promijenimo u pozitivno razmišljanje mi se vječito žalimo, stalno nam nešto ne odgovara, uvijek su nam političari krivi, a oni koji su uspješni sigurno su imali dobre veze.

Osnivač McDonaldsa Ray Croc, prodavao je čaše i sokovnike do svoje 52, Andrea Bocelli pjevao je po barovima do 33, osnivač kozmetičke kompanije Mary Kay, Mary Kay Ash, je prodavao knjige do svoje 45…

Banke i telekom operateri često ne poštuju zakonske odredbe o zaštiti osobnih podataka građana BiH. O tome kada vam mogu tražiti JMB ili osobnu iskaznicu na uvid ili kopiranje, portal Akta.ba pokušao je doznati od Agencije za zaštitu osobnih podataka BiH.

Sheryl Sandberg godinama je operativna direktorica u kompaniji “Facebook”. Ona je prva žena koja je izabrana u upravni odbor direktora ove kompanije. Pored toga, ona je i aktivistkinja i autorica stručnih tekstova i knjige “Korak naprijed“, koju je kod nas izdao “Samizdat B92“.

„Ako želite uložiti u nešto što ima minimum rizika i zajamčeni veliki povrat – uložite u sebe“. Citat je to koji je podstakao Pawana Kumara da napiše sjajan tekst o tome zašto bismo i kako bi trebali ulagati u sebe, nakon što je pročitao citat na Twitteru.

Prijava za posao koju pošaljete ponedjeljkom ima puno veće šanse od one koju pošaljete subotom, koja je nagori dan za prijavu za posao.