Sidebar

22
Uto, Svi

Na proljeće iz Mostara letovi za Palma de Mallorcu, London, Lisabon…

Vijesti
Typography

”Aviokompanija "Eurowings" započinje letove iz Mostara 16. svibnja 2018. godine, a letjet će se dva puta tjedno u Düsseldorf i Stuttgart. Prvi let bit će za Düsseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedjeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom.

Cijena aviokarte odnosno jednosmjernog leta će biti od 39,99 eura", rečeno je prije par mjeseci na konferenciji u Mostaru povodom dolaska njemačkog avioprijevoznika u grad na Neretvi.
Aviokarte za linije Mostar-Dusseldorf, kao i Mostar – Stuttgart puštene su u prodaju već u studenom, a počekom 2018. godine Eurowings je Mostar povezao sa još nekim europskim destinacijama.
Naime, kako se može vidjeti na web-stranici Eurowingsa, iz Mostara će avioni letjeti direktno za Düsseldorf i Stuttgart, odakle će putnici dalje moći "uvezati" letove za nove destinacije, piše Bljesak.info.

Preko Düsseldorfa i Stuttgarta Mostarci će tako moći do španjske Palma de Mallorce, potom Londona i Lisabona, ali i njemačkih gradova Berlina, Hamburga i Hannovera.
Ostaje vidjeti hoće li Mostarci tradicionalno ljetovalište u Makarskoj zamijeniti pješčanim plažama Palma de Mallorce i Lisabona.

Poslovator/Indikator