Sidebar

24
Ned, Lip

Održan Info dan o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina”

Vijesti
Typography

Info dan  o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina” održao se jučer u Čapljini . Tom prilikom svi zainteresirani imali su priliku upoznati se s detaljima obuka, načinu prijave, kriteriju odabira polaznika, te programom obuka.

Kao što smo i ranije govorili Projekt “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina” provodi Asocijacija za regionalni razvoj REDAH (kao vodeći partner) u suradnji s partnerima: Službom za zapošljavanje HNŽ-HNK, Općinom Čapljina, Srednjom školom Čapljina, Bizz Solutions d.o.o. Čapljina, Turističkim klasterom Hercegovina i Turističkom zajednicom HNK/Ž.

Projekt se realizira u okviru projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini „koji financira Europska unija a provodi Međunarodna organizacija rada. Osnovni cilj projekta je doprinos smanjenju nezaposlenosti, razvoju ljudskih resursa i poboljšanju tržišta rada na području Općine Čapljina i regije Hercegovina kroz prekvalifikacije i obuke u sektoru turizma.

Nazočnima  su se  obratili članovi projektnog tima:

Ivan Beno – Bizz Solutions, Vedrana Šunjić –  Služba za zapošljavanje HNŽ-HNK i Stjepan Primorac- Turistički klaster Hercegovina.

 Nakon prezentacije uslijedili su konstruktivni razgovori gdje su svi zainteresirani mogli dobiti kvalitetne i konkretne informacije o načinu prijave.